Monomark is een ontwerpstudio voor branding en digitale projecten en heeft als doel voor klanten en partners digitale belevingswerelden te creëren die visueel aantrekkelijk en technisch vooruitstrevend zijn.

Wij bieden technische oplossingen en creëren visueel hoogwaardige content voor een nieuwe generatie websites en webwinkels.

Een online warenhuis met bijzondere tijdloze producten.

Nieuwe techniek en inspirerende content maken online winkels een volwaardig alternatief voor de mooiste warenhuizen, boetieks en veilinghuizen. Okzident is een online warenhuis met bijzondere tijdloze producten. Wij maakten het brand, de webshop en alle content.

ga naar de site

Wij zijn ontwerpers én programmeurs, we zien dit niet als twee gescheiden disciplines.

Met een achtergrond in strategie, conceptontwikkeling, advertising, vormgeving, fotografie en film benaderen we iedere uitdaging met zeer diverse kennis en uitgebreide ervaring. We ontwikkelen samen met onze opdrachtgevers inspirerende en efficiënte oplossingen voor de digitale wereld.

 • 1

  1 – Strategie

  Het bereiken van het juiste publiek met een permanente emotionele connectie, kan alleen als je de juiste keuzes maakt, zowel op het web als in de ‘echte’ wereld.

 • 2

  2 – Ontwerp

  Onderscheidende ontwerpen springen eruit in een wereld die steeds meer uniform wordt. Wij passen onze uitgebreide kennis en ontwerp ervaring toe om tijdloze websites, identiteiten en verpakkingen te creëren.

 • 3

  3 – Programmeren

  Voor ons is het maken van een digitaal platform hetzelfde als het maken van een mooi boek, het is vakmanschap. Met oog voor detail brengen wij techniek en esthetiek samen. We gebruiken de nieuwste technieken om een hoogwaardige ‘user experience’ te creëren.

 • 4

  4 – Inhoud

  Een mooie website zonder boeiende content bestaat niet, de kwaliteit van de content bepaald voor een groot deel hoe de gebruiker de site zal ervaren. Voor ons is het maken van aansprekende content dan ook zeer belangrijk en een essentieel onderdeel van de services die wij bieden.

Our work has been published in: